П`ятниця, 03.05.2024, 20:54
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ОККД м.Чернівці


10:31
Інтервенційна кардіологія на захисті здоров'я громадян

    Проблема надання допомоги хворим з гострим інфарктом міокарду є ключовою в сучасній кардіології, враховуючи потенційні ризики та можливі ускладнення даного захворювання, високі показники смертності  порівняно з іншими нозологіями.

    В обласному клінічному кардіологічному диспансері допомога таким пацієнтам є пріоритетним завданням впродовж усіх 25 років існування закладу (в умовах функціонування з розгорнутим стаціонаром). За цей період впроваджено багато терапевтичних технологій метою яких є в першу чергу збереження життя пацієнта та мінімізація ускладнень гострих коронарних катастроф.

    В умовах максимальної реалізації можливості використання інтервенційних методик в нашому закладі  використовується тромболітична терапія з застосуванням сучасних високоефективних препаратів, а також коронарної ангіопластики, що  дозволяє якісним чином оптимізувати надання допомоги хворим на інфаркт міокарду в гострий період захворювання.

     Впровадження, в першу чергу інтервенційних методик є абсолютно співзвучним сучасному рівню надання допомоги  пацієнтам з гострим коронарним синдромом. Використання даної технології значно розширяє лікувально-діагностичні можливості кардіологічної служби.

      Враховуючи глибоке розуміння даної ситуації, департаментом ОЗ, головним кардіологом області в співпраці з приватною клінікою «Angenholm» розроблено концепцію ефективної взаємодії з використанням потужностей  апаратного забезпечення останньої та кадрового ресурсу спеціалістів ОККД.

     Перспектива такої співпраці дозволить повною мірою гарантувати максимальну доступність діагностично-лікувальних можливостей інтервенційної кардіології для широких верств населення.

     Дана методика вже впроваджена в нашому кардіологічному диспансері і використовується для лікування громадян.

 

Переглядів: 538 | Додав: okkd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
RSS

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Наше опитування

Оцініть роботу кардіологічного центру
Всего ответов: 61

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0