Понеділок, 29.04.2024, 02:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ОККД м.Чернівці


11:38
Наші новини

      За запрошенням керівництва ОКНП "Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр" відвідала заклад представниця Національної асамблеї людей з інвалідністю України яка працює в  ГО "Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю "Лідер" та в Чернівецькій обласній військовій адміністрації - Валентина Добридіна (Марусенко) з метою надання рекомендацій та пропозицій щодо забезпечення доступності для маломобільних груп населення, в тому числі осіб з інвалідністю. Далі - пряма мова пані Валентини:

     "В одному з відділень стаціонару, де облаштовують дві інклюзивні лікарняні палати, проводять ремонтнi роботи.

     Палати обладнані санвузлом, враховані параметри сучасного медичного обладнання й просторові параметри людей, які мають різні порушення і користуються допоміжними засобами. Широкі двері без порогів, вимикачі та розетки на доступному рівні.

      Ми обговорили ще деякі елементи доступності та можливість забезпечення доступу до балкону для людей з інвалідністю.

      В кардіоцентрі наявні універсальні вбиральні, пандуси.

      Сховище та актова зала доступні для маломобільних груп населення!

      Взагалі, кардіоцентр доступний для пацієнтів з інвалідністю. Є ліфти, двері та сходи, промарковані контрастною смугою ,для кращої орієнтації осіб з порушенням зору. Там дуже чисто і просторо. Нове, сучасне обладнання дозволяє лікарям рятувати наші життя. 

     В ході обстеження були надані рекомендації та пропозиції щодо удосконалення пандусів, відведення спеціального місця для паркування авто водіїв з інвалідністю, розширення дверей до ширини не менш ніж 90 см, усунення порогів, контрастного маркування коридорів тощо.

     Домовились про постійну комунікацію для обговорення питань пов’язаних з покращенням доступності для пацієнтів з інвалідністю.

     Щиро дякую директорці медичного закладу Ірині Маковійчук та медколективу за сприяння реалізації права на здоров’я для осіб з інвалідністю!"

Переглядів: 103 | Додав: okkd | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
RSS

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Наше опитування

Оцініть роботу кардіологічного центру
Всего ответов: 61

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0