Дякуємо, все по-домашньому смачно!", "Дякуємо, видно, що готували з любов’ю і турботою!". Ці та інші слова вдячності щодня висловлюють пацієнти на адресу кухарів обласного кардіологічного центру. "Правильно організоване харчування є складовою комплексної терапії хворих на серцево-судинні захворювання, тому ми стараємося сумлінно виконувати свою роботу", - каже сестра медична з дієтичного харчування ОКНП "Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр" Тетяна Гандрабура.
З її слів, згідно з чинними нормативами, харчування пацієнтів кардіоцентру є тепер чотириразовим (сніданок, обід, підвечірок і вечеря). Для них було розроблено і впроваджено нове меню з диференціацією, відповідно до статусу хворих, залежно від їх захворювань. Водночас воно є повноцінним, різноманітним і збалансованим із урахуванням середньодобових норм продуктів.
Щоденно у меню пацієнтів кардіоцентру м&rsquo
...
Читати далі »